• Prima pagină
  • Produse
  • Livrare
  • Contact

Condiții de cumpărare

Termeni și condiții
Politica de confidentialitate
Termeni și condiții
1. INTRODUCERE

Acești Termeni și Condiții Generale (denumite în continuare TCG) conțin condițiile de utilizare a serviciului disponibil pe site-ul www.anvelopeteren.ro (în continuare: site) de către utilizator (în continuare: Utilizator). Informațiile tehnice necesare pentru utilizarea site-ului, care nu sunt cuprinse în prezentele TCG, sunt furnizate de informațiile disponibile pe site. Prin utilizarea site-ului, Utilizatorul ia la cunoștință si acceptă prevederile acestor Termeni si Condiții Generale.

2. FURNIZORUL DE SERVICII

Nume: Exelo-Trade Kft.

Sediu: 4225 Debrecen, Erdőhát u. 32.

Adresă poștală: 4225 Debrecen, Erdőhát u. 32.

Numele reprezentantului: László Czagány

Număr de înregistrare a companiei: 09-09-019622

Denumirea Judecătoriei de înregistrare: Judecătoria Societăților de la Judecătoria Debrețin

Număr fiscal: 22932732-2-09

Cod fiscal comunitar: HU22932732

Instituție financiara care gestionează contul: MBH Bank

Număr cont: 61400045-11035972

Cod IBAN: HU54 6140 0045 1103 5972 0000 0000

Adresă de e-mail: info@exelo.hu

Număr de telefon: +36 20 317 9990

3. ACTIVITATE PE SITE

Puteți cumpăra anvelope vândute de compania noastră de pe acest site.

4. CONDIȚII DE UTILIZARE

4.1. Responsabilitate

Utilizatorul poate folosi site-ul exclusiv pe propria răspundere și acceptă că Furnizorul de servicii nu va fi responsabil pentru daune materiale sau nemateriale apărute în timpul utilizării, pentru încălcarea contractului cauzată intenționat, din neglijență gravă sau penală, precum și pentru încălcarea contractului care dăunează vieții, integrității sau sănătății.

Furnizorul de servicii exclude orice responsabilitate pentru comportamentul utilizatorilor site-ului și că Utilizatorul este pe deplin și exclusiv responsabil pentru propriul său comportament.

Utilizatorul este obligat să se asigure că, atunci când folosește site-ul, nu încalcă direct sau indirect drepturile terților sau legile.

Furnizorul de servicii are dreptul, dar nu este obligat, să verifice conținutul (de exemplu, comentarii) pus la dispoziție de către Utilizatori în timpul utilizării site-ului, iar în ceea ce privește conținutul publicat, Furnizorul de servicii are dreptul, dar nu este obligat, să caute semne de activitate ilegală și nu își asumă nici o responsabilitate pentru acestea.

4.2. Drepturi de autor

Întregul site (texte, imagini, elemente grafice etc...) este protejat prin drepturi de autor, de aceea este interzisă copierea, modificarea sau distribuirea lui în scop comercial!

5. CUMPĂRARE DE PE SITE

5.1. Procesul de comandă

Site-ul oferă utilizatorilor prezentări de produse și comenzi online. Utilizatorul poate naviga pe site folosind elementele de meniu. Produsele sunt listate într-un sistem de categorii. Toate produsele cu preț redus disponibile în magazin (site), pot fi găsite în categoria Promoții. Fiecare produs este marcat individual cu data de începere și data de încheiere a promoției sau data de începere și până la epuizarea stocurilor. Puteți găsi produsele pentru care magazinul oferă o reducere de cantitate atunci când comandați mai multe unități în secțiunea Cumperi mai mult plătești mai puțin. În meniul Produse noi, puteți găsi produsele care sunt nou disponibile pe site.

Făcând clic pe numele categoriei, puteți vedea lista de produse instalate în ea. Dacă produsele dintr-o anumită categorie nu se încadrează pe o singură pagină, puteți folosi numerele din susul sau baza paginii. Din lista de produse se poate accesa pagina detaliată a produsului dând click pe denumirea produsului, aici puteți afla despre caracteristicile detaliate și prețul produsului pe care doriți sa îl comandați.

Pe site, aveți posibilitatea să căutați un produs pe baza unui cuvânt cheie. Rezultatele produselor care corespund criteriilor de căutare sunt afișate în listă, similară categoriilor.

Produsul selectat poate fi așezat în coș folosind butonul coș, lângă buton se poate seta numărul necesar de bucăți. Utilizatorul poate verifica conținutul coșului folosind meniu Coș. Aici puteți modifica cantitatea de produs din coșul pe care doriți să îl comandați, sau puteți șterge articolul dat. De asemenea, puteți folosi butonul Golire coș pentru a goli complet coșul. Utilizatorul poate continua procesul de cumpărare făcând clic pe butonul Comanda. În al doilea pas, este posibil să intrați, să vă înregistrați sau să cumpărați fără înregistrare.

În cazul achiziției cu sau fără înregistrare, Utilizatorul trebuie să furnizeze următoarele date: adresa de e-mail, nume, număr de telefon, adresa de facturare și, dacă este diferită, adresa de livrare. Pe lângă datele de mai sus, trebuie introdusă și o parolă în cazul în care vă înregistrați. Utilizatorul poate afla despre înregistrarea cu succes prin e-mail și pe site. Utilizatorul poate solicita ștergerea înregistrării sale de la Furnizorul de servicii prin e-mail, iar în cazul în care dorește să comande din nou de pe site trebuie să se înregistreze din nou. Utilizatorul este responsabil pentru păstrarea confidențialității datelor de acces. Utilizatorul este responsabil pentru actualizarea datelor sale și este obligat să notifice Furnizorul de servicii dacă ia la cunoștință că datele sale au fost utilizate abuziv de către o terță parte. În cazul uitării parolei, o nouă parolă poate fi solicitată pe site la adresa de e-mail înregistrată. Dacă Utilizatorul s-a înregistrat anterior pe site, procesul de comandă poate fi continuat prin introducerea adresei de e-mail și a parolei în meniul Autentificare.

Ca următor pas al comenzii, Utilizatorul trebuie să aleagă metoda de plată și livrare care i se potrivește. Cu ajutorul unei pagini de rezumat, Utilizatorul poate verifica toate datele introduse anterior și produsele pe care dorește cât și cantitățile acestora. În cazul erorilor de introducere a datelor, puteți utiliza pictograma creion pentru a corecta datele introduse. Dacă găsiți totul potrivit, vă puteți finaliza comanda folosind butonul Trimite comanda. Veți primi confirmarea acestui lucru pe site sau prin e-mail. Dacă observați date incorecte după înregistrarea comenzii (de exemplu, în e-mailul de confirmare), trebuie să le raportați Furnizorului de servicii imediat, dar nu mai târziu de 24 de ore.

Indiferent de intenția de a comanda, Utilizatorul se poate autentifica folosind fereastra Intrare sau elementul de meniu Conectare. După autentificare, apare un element de meniu Modificare date, unde puteți modifica datele pe care le-ați introdus în timpul înregistrării, precum și datele comenzii plasate și puteți urmări starea acesteia.

5.2. Angajament și confirmare

Furnizorul de servicii informează Utilizatorul despre confirmarea primirii comenzii în termen de 72 de ore. În cazul în care Utilizatorul nu primește această confirmare în termen de 72 de ore, Utilizatorul este eliberat de angajamentul său și nu este obligat să preia livrarea produselor comandate.

E-mailul de confirmare conține datele introduse în timpul comenzii, datele comenzii, denumirea si prețul produsului/produselor comandate, modalitățile de plată și livrare alese, numărul comenzii, precum și comentariile Utilizatorului despre comandă.

5.3. Crearea contractului

Se poate încheia contractul în limba română. Plasarea unei comenzi este considerată un contract încheiat pe cale electronică, care este reglementat în mod corespunzător de prevederile Legii 108 din 2001 privind anumite probleme de servicii comerciale electronice și servicii legate de societatea informațională și ține cont hotărârile Parlamentului European și de Consiliu 2011/ 83/UE privind drepturile consumatorilor. Contractul se consideră valid la primirea confirmării automate.

5.4. Înregistrarea contractului

Contractul încheiat prin intermediul site-ului nu este considerat un contract scris, Furnizorul de Servicii nu îl depune și nu este accesibil ulterior.

5.5. Prețuri, factură

Produsele și serviciile promovate pe site sunt supuse unei cote de TVA de 19%, deci prețurile indicate includ TVA de 15,97%.

Toate prețurile sunt în lei românești (RON).

Furnizorul de servicii emite o factură pe hârtie sau electronică pentru produsele achiziționate.

Furnizorul de servicii trimite factura pe hârtie împreună cu produsul comandat, iar factura electronică prin e-mail către Utilizator.

În cazul unei plăți în avans, Furnizorul de Servicii întocmește factura pentru produsele ce urmează a fi achiziționate și trimite o copie a acesteia Utilizatorului, în baza căreia este posibilă achitarea ei.

În cazul în care Utilizatorul dorește să solicite o factură separată pentru anumite articole sau solicită ca factura să fie emisă la diferite adrese de facturare, el trebuie să notifice Serviciul nostru Clienți la una dintre datele de contact furnizate.

5.6. Plată

5.6.1. Plata în avans

5.6.2. Plata la livrare

5.7. Opțiuni de ridicare, Livrare

5.7.1. Serviciu de curierat DPD

Produsele comandate sunt livrate Utilizatorului prin serviciul de curierat DPD.

Pachetele se livrează în zilele lucrătoare între orele 08:00 și 17:00.

Serviciul de curierat DPD va trimite informații despre ora exacta de livrare a coletelor la adresa de email furnizată la înregistrare. Dacă nu primiți o notificare sau dacă doriți să modificați data livrării, vă rugăm să apelați telefonic serviciul de curierat DPD la 031.824.90.90 sau să contactați serviciul clienți la comenzi@dpd.ro.

Vă rugăm să introduceți o adresă în timpul procesului de comandă la care este cel mai probabil să fie găsită în intervalul de timp de mai sus de către curierul din zona dumneavoastră.

Curierul va încerca să livreze coletul în următoarea zi lucrătoare după expediere. Dacă nu va găsi pe nimeni la adresa dată, va încerca să contacteze destinatarul la numărul de telefon furnizat în timpul comenzii. Dacă acesta nu reușește, va încerca să livreze coletul din nou în următoarea zi lucrătoare.

La primirea produsului, destinatarul este obligat să verifice dacă produsul este nedeteriorat. Dacă observați deteriorarea ambalajului sau a produsului, cereți curierului să înregistreze reclamația și să vă dea numărul de înregistrare, La primirea produsului de la curier și semnarea documentului care atestă primirea se acceptă cantitatea și calitatea produsului, ceea ce înseamnă că Utilizatorul își poate exercita dreptul de retur la primire, prin urmare, după plecarea persoanei care efectuează livrarea, Furnizorul de servicii nu poate accepta ulterior reclamații de cantitate și calitate.

În cazul în care ambalajul sau produsul este vizibil deteriorat la primire, iar deteriorarea s-a produs înainte de primirea mărfii, Furnizorul de Servicii va asigura returnarea sau înlocuirea produsului in mod gratuit. Furnizorul de servicii nu își asumă nicio responsabilitate pentru daune detectate după primire!

Puteți afla despre costurile de transport care sunt valabile în orice moment pe baza informațiilor de pe site sau din coșul de cumpărături în timpul procesului de comandă.

Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc este de 2-4 zile lucrătoare, iar pentru produsele care nu sunt in stoc vă vom informa întotdeauna despre termenul de livrare estimat.

În lipsa unui alt acord, Furnizorul de Servicii este obligat să furnizeze (livreze) produsul Consumatorului fără întârziere, dar nu mai târziu de treizeci de zile de la încheierea contractului. În caz de întârziere a Furnizorului de servicii, Consumatorul are dreptul să stabilească un termen suplimentar. În cazul în care Furnizorul de servicii nu execută în termenul suplimentar, Consumatorul are dreptul de a se retrage din contract.

6. DREPTUL DE RETRAGERE

6.1. Procedura de exercitare a dreptului de retragere

Consumatorul se poate retrage din contract fără motiv în termen de paisprezece (14) zile de la data ultimului produs livrat în cazul mai multor produse, de către Consumator sau un terț indicat de acesta, altul decât transportatorul.

Consumatorul își poate exercita dreptul de retragere și în perioada cuprinsă între data încheierii contractului și ziua primirii produsului.

În cazul în care Consumatorul dorește să își exercite dreptul de retragere, acesta trebuie să trimită Furnizorului de servicii o declarație clară a intenției sale de a se retrage (de exemplu, prin poștă, fax sau poștă electronică), folosind datele de contact indicate la punctul 1 din prezentele TCG. În acest scop, Consumatorul poate folosi și modelul de declarație de anulare atașat e-mailului de confirmare a comenzii, dar este acceptat și orice alt format, cu condiția să conțină numele și adresa clientului, numărul comenzii, precum și denumirea produsului (produselor) în cauză. Consumatorul își exercită dreptul de retragere în termenul limită dacă trimite declarația sa de anulare Furnizorului de servicii înainte de expirarea termenului menționat mai sus.

Consumatorului îi revine sarcina de a dovedi că și-a exercitat dreptul de retragere în conformitate cu prevederile prevăzute la punctul 5.

În toate cazurile, Furnizorul de servicii va confirma imediat primirea declarației de retragere a Consumatorului prin e-mail.

În caz de anulare în scris, se consideră valabilă dacă Consumatorul trimite declarația sa în acest sens în termen de 14 zile calendaristice (chiar și în a 14-a zi calendaristică) Furnizorului de servicii.

În cazul notificării prin poștă, Furnizorul de servicii ține cont de data expedierii, iar în cazul notificării prin e-mail sau fax, se ia în considerare ora trimiterii e-mailului sau faxului în calculul termenului limită. În cazul trimiterilor poștale, este în mod clar posibil să se dovedească în mod fiabil data expedierii numai în cazul scrisorilor trimise cu scrisoare recomandată.

În caz de anulare, Consumatorul trebuie să returneze produsul comandat la adresa Furnizorului de Servicii indicată la punctul 1 fără întârzieri nejustificate, dar nu mai târziu de 14 zile de la notificarea anulării. Se consideră că termenul limită a fost respectat dacă Consumatorul trimite produsul (îl postează sau îl predă curierului pe care l-a comandat) înainte de expirarea termenului de 14 zile.

Costul returnării produsului la adresa Furnizorului de Servicii este suportat de Consumator. Furnizorul de servicii nu poate accepta coletul returnat ramburs la livrare. În afară de costul returnării produsului, Consumatorului nu i se vor percepe alte costuri legate de anulare.

În cazul în care Consumatorul se retrage din contract, imediat, dar nu mai târziu de 14 zile de la data primirii produsului returnat, Furnizorul de Servicii va rambursa toate compensațiile furnizate de Consumator, cu excepția costurilor suplimentare suportate ca urmare a faptului că Consumatorul a folosit cel mai ieftin transport standard oferit de Furnizorul de Servicii a ales un alt mod de transport. Pe durata rambursării, Furnizorul de Servicii nu rambursează costurile de transport de retur suportate în timpul anulării, care vor fi suportate de Consumator în toate cazurile.

În timpul rambursării, Furnizorul de servicii returnează suma în contul bancar specificat de Consumator.

Furnizorul de servicii este obligat să răscumpere produse în stare nouă care pot fi revândute. Daca aceasta condiție nu este îndeplinită, Consumatorul poate fi tras la răspundere pentru deprecierea produsului. care este luat în considerare de către Furnizorul de servicii în timpul rambursării.

6.2. În ce cazuri Consumatorul nu are dreptul de retragere?

În cazul unui produs fabricat care a fost produs de Furnizorul de servicii pe baza instrucțiunilor particulare a Consumatorului sau la cererea expresă a acestuia, sau în cazul unui produs care a fost clar adaptat Utilizatorului.

În ceea ce privește un produs cu ambalaj închis, care nu poate fi returnat după ce a fost deschis la sau după livrare din motive de protecție a sănătății sau de igienă.

7. GARANȚIE

7.1. Garanție accesorie

În cazul în care Furnizorul de servicii este defectuos, Utilizatorul poate pune în aplicare o cerere de garanție împotriva companiei în conformitate cu prevederile art. 11 din Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, modificată și completată prin Ordonanța nr. 9/2016.

În cazul unui contract cu Utilizatorul care se califică drept Consumator își poate exercita pretențiile de garanție pentru defectele produsului care existau deja la momentul livrării produsului într-un termen de prescripție de 2 ani de la data primirii. După termenul de prescripție de doi ani, Utilizatorul nu-și mai poate revendica drepturile de garanție.

În cazul unui contract neîncheiat cu Consumatorul, Utilizatorul își poate exercita pretențiile de garanție într-un termen de prescripție de 2 ani de la data primirii.

Utilizatorul poate - la alegerea sa - să facă uz de următoarele pretenții de garanție accesorii: El poate solicita repararea sau înlocuirea, cu excepția cazului în care îndeplinirea pretenției alese de Cumpărător este imposibilă sau ar implica costuri suplimentare disproporționate pentru companie față de îndeplinirea altor cerințe. În cazul în care utilizatorul nu a solicitat sau nu a putut solicita reparația sau înlocuirea, acesta poate solicita reducerea proporțională a despăgubirii sau utilizatorul poate repara defectul pe cheltuiala companiei, ori îl poate repara cu ajutorul altcuiva sau - în ultimă instanță - se poate retrage din contract.

Utilizatorul poate trece de la dreptul de garanție ales la altul, dar costul comutării este suportat de Utilizator, cu excepția cazului în care a fost justificat sau compania a dat un motiv pentru aceasta.

Utilizatorul este obligat să raporteze defecțiunea imediat după descoperirea acesteia, dar nu mai târziu de două (2) zile lucrătoare de la descoperirea ei.

Utilizatorul își poate pune în aplicare cererea de garanție direct companiei.

În cazul unui defect recunoscut în termen de șase luni de la livrare, trebuie să se presupună că defectul exista deja la momentul livrării, cu excepția cazului în care această ipoteză este incompatibilă cu natura defectului sau natura produsului. Furnizorul de servicii este eliberat de garanție numai dacă respinge această prezumție, adică dovedește că defectul produsului a apărut după ce acesta a fost predat Utilizatorului. Pe baza acestui fapt, Furnizorul de Servicii nu este obligat să accepte obiecția Utilizatorului, dacă acesta poate dovedi în mod corespunzător: cauza defecțiunii este rezultatul utilizării necorespunzătoare a produsului. Cu toate acestea, sarcina probei se inversează la șase luni de la executare, adică în cazul unei dispute, Utilizatorul trebuie să dovedească că defectul exista deja la momentul executării.

7.2. Garanția produsului

Garanția produsului poate apărea numai în cazul unui defect al unui lucru mobil (produs). În acest caz, Utilizatorul care se califică drept Consumator - conform alegerii sale – (conform punctului 7.1.) vă puteți aplica dreptul sau revendicarea de garanție a produsului.

Ca pretenție de garanție a produsului, Utilizatorul poate solicita doar repararea sau înlocuirea produsului defect.

Produsul este considerat defect dacă nu îndeplinește cerințele de calitate în vigoare la momentul introducerii pe piață sau dacă nu are proprietățile descrise de producător.

Utilizatorul poate revendica o cerere de garanție a produsului în termen de doi (2) ani de la data la care produsul a fost introdus pe piață de către producător. După acest termen, veți pierde acest drept.

Utilizatorul își poate exercita cererea de garanție a produsului numai împotriva producătorului sau distribuitorului obiectului mobil.

Utilizatorul trebuie să dovedească defectul produsului în cazul unei cereri de garanție a produsului.

Producătorul (distribuitorul) este eliberat de obligația de garanție a produsului numai dacă poate dovedi că:

  • produsul nu a fost fabricat sau comercializat ca parte a activităților sale comerciale sau
  • defectul nu a putut fi recunoscut conform stării științei și tehnologiei la momentul introducerii lui pe piață sau
  • defectul produsului rezulta din aplicarea legislației modificate sau reglementarilor oficiale obligatorii.

Este suficient ca producătorul (distribuitorul) să dovedească un singur motiv pentru scutire.

Din cauza aceleiași culpe, pretențiile pentru garanția accesoriilor și garanția produsului nu pot fi formulate în același timp, paralel între ele. Cu toate acestea, în cazul executării cu succes a unei cereri de garanție a produsului, Utilizatorul poate aplica revendicarea sa de garanție accesorie pentru produsul înlocuit sau piesa reparată împotriva producătorului.

7.3. Garanție

151/2003 privind garanția obligatorie pentru anumite bunuri de folosință îndelungată în raport cu garanția obligatorie pentru anumite bunuri de folosință îndelungată. (IX. 22.) Hotărârea Guvernului conține reglementări. Domeniul de aplicare (obiectiv) al decretului se aplică numai produselor vândute în cadrul noului contract de consum încheiat în Ungaria și enumerate în anexa la decret.

În ceea ce privește bunurile de consum de folosință îndelungată enumerate în anexa la decretul guvernamental, garanția obligatorie este de 1 an, a cărui dată de începere este ziua în care produsul este predat Consumatorului sau, dacă prestatorul de servicii sau agentul acestuia efectuează punerea în funcțiune, ziua punerii în funcțiune.

Societatea este scutită de obligațiile de garanție numai dacă dovedește că cauza defectului a apărut după executare.

Din cauza aceleiași erori, Utilizatorul nu poate revendica o pretenție de garanție și garanție pentru accesorii sau o pretenție de garanție și garanție a produsului în același timp, în paralel unul cu celălalt, în caz contrar, drepturile Utilizatorului care decurg din garanție sunt în conformitate cu 7.1. și 7.2. indiferent de drepturile definite la pct

7.4. Validarea cererilor de garanție

Utilizatorul își poate valida pretențiile de garanție la următoarele contacte:

Nume: Exelo-Trade Kft.

Adresă poștală: 4225 Debrecen, Erdőhát u. 32.

Număr de telefon: +36 20 317 9990

Adresă de e-mail: info@exelo.hu

8. OPȚIUNI DE EXECUTARE

8.1. Locul, ora și modalitatea de tratare a reclamațiilor

Utilizatorul poate transmite obiecții cu privire la produs sau activitățile Furnizorului de servicii la următoarele detalii de contact:

Nume: Exelo-Trade Kft.

Adresă poștală: 4225 Debrecen, Erdőhát u. 32.

Număr de telefon: +36 20 317 9990

Adresă de e-mail: info@exelo.hu

Furnizorul de servicii va remedia imediat reclamația verbală, dacă are posibilitatea de a face acest lucru. Dacă nu este posibilă remedierea imediată a reclamației verbale, din cauza naturii reclamației sau dacă Utilizatorul nu este de acord cu tratarea reclamației, Furnizorul de servicii va înregistra reclamația, care va fi păstrată împreună timp de cinci ani, cu răspunsul pe fond la plângere.

Furnizorul de servicii este obligat să predea la fața locului o copie a protocolului către Utilizator în cazul unei reclamații verbale făcute personal (la sediu), sau dacă acest lucru nu este posibil, să procedeze conform regulilor pentru reclamații scrise detaliat mai jos.

În cazul unei plângeri verbale comunicată prin telefon sau prin utilizarea altor servicii de comunicații electronice, Furnizorul de Servicii va trimite Utilizatorului o copie a protocolului cel târziu în același timp cu răspunsul de fond la reclamație.

În toate celelalte cazuri, Furnizorul de servicii acționează conform regulilor pentru reclamațiile scrise.

Furnizorul de servicii atribuie un identificator unic unei reclamații înregistrate pe telefon sau folosind un alt dispozitiv de comunicare, ceea ce simplifică recuperarea reclamației ulterioară.

Furnizorul de servicii va răspunde la reclamația primită în scris în termen de 8 zile. Potrivit acestui contract, măsura înseamnă trimiterea prin poștă.

În cazul în care reclamația este respinsă, Furnizorul de servicii va informa Utilizatorul cu privire la motivul respingerii.

8.2. Alte executări

Dacă orice dispută de consum între Furnizorul de servicii și Utilizator nu este soluționată în timpul negocierilor cu Furnizorul de servicii, următoarele opțiuni de aplicare a legii sunt deschise utilizatorului:

  • Depunerea unei plângeri la autoritatea pentru protecția consumatorilor
  • Puteți iniția o procedură de consiliu de conciliere lucrând alături de camerele de comerț și industrie județene sau ale capitalei
  • Inițierea procedurilor judiciare într-o instanță cu competență teritorială în funcție de sediul Furnizorului de servicii
9. ALTE CLAUZE

9.1. Termeni si condiții generale, modificarea preturilor

Furnizorul de servicii poate modifica oricând acești Termeni și Condiții, prețurile produselor vândute pe site și alte prețuri indicate, cu efect neretroactiv.

9.2. Limitări tehnice

Cumpărăturile pe site-ul web presupun cunoașterea și acceptarea de către Utilizator a posibilităților și limitărilor Internetului, în special în ceea ce privește performanța tehnică și erorile care pot apărea. Furnizorul de servicii nu este responsabil dacă în rețeaua de internet este detectată vreo eroare operațională, care împiedică funcționarea site-ului și achiziția.

 

Data intrării în vigoare a acestor Termeni și Condiții Generale: 24.11.2023.

Politica de confidentialitate
SCOPUL REGULAMENTULUI

Scopul acestor Termeni și Condiții este de a înregistra regulile aplicate de Exelo-Trade Kft. (sediu: 4225 Debrecen, Erdőhát u. 32, numărul de înregistrare a companiei: 09-09-019622, autoritatea de înregistrare: Tribunalul Județean Hajdú-Bihar, număr fiscal: HU22932732) principiile de protecție a datelor și de gestionare a datelor și politica de protecție a datelor și de gestionare a datelor Companiei.

 

În timpul funcționării site-ului www.anvelopeteren.ro (în continuare: Website, site), Exelo-Trade Kft. (în continuare: Furnizor de servicii) gestionează datele vizitatorilor website-ului, ale Persoanelor care se înregistrează pe website-ului și ale cumpărătorilor pe site. (denumite în continuare în mod colectiv Utilizator)

 

Scopul prezentelor Regulamente este acela de a se asigura că în toate domeniile serviciilor prestate de Furnizorul de Servicii, pentru toate persoanele, indiferent de naționalitatea sau locul de reședință, drepturile și libertățile fundamentale ale acestora, în special dreptul la viață privată, sunt respectate pe durata prelucrării automate a datelor lor personale (protecția datelor).

NUMELE FURNIZORULUI DE SERVICII CA PROCESATOR DE DATE

Nume: Exelo-Trade Kft.

Sediu și adresa poștală: 4225 Debrecen, Erdőhát u. 32.

Număr de telefon: +36 20 317-9990

Adresă de e-mail: info@exelo.hu

DOMENIUL DATELOR PERSONALE PRELUCRATE

3.1. Înregistrare. În timpul înregistrării, Persoana vizată trebuie să furnizeze următoarele date personale:

 

- Nume de contact,

- adresa proprie de e-mail,

- parola,

- număr de telefon mobil,

- pentru facturare: numele, codul poștal, localitatea, numele străzii, numărul casei,

- pentru expediere: numele codul poștal, localitatea, numele străzii, numărul casei.

 

3.2. Fără înregistrare: În cazul unei achiziții fără înregistrare, Persoana vizată trebuie să furnizeze următoarele date personale:

 

- Nume de contact,

- adresa proprie de e-mail,

- număr de telefon mobil,

- pentru facturare: numele, codul poștal, localitatea, numele străzii, numărul casei,

- pentru expediere: numele, codul poștal, localitatea, numele străzii, numărul casei.

 

3.3. Date tehnice

 

Date care sunt înregistrate în timpul funcționării sistemului: datele computerului persoanei vizate care sunt generate în timpul utilizării serviciului și care sunt înregistrate de sistemul Furnizorului de servicii ca rezultat automat al proceselor tehnice. Datele care sunt înregistrate automat sunt înregistrate automat de sistem la intrare sau ieșire, fără o declarație sau acțiune separată a persoanei vizate. Aceste date nu pot fi combinate cu alte date personale ale utilizatorului – cu excepția cazurilor făcute obligatorii de lege. Doar Furnizorul de servicii are acces la date.

 

3.4. Cookie-uri

 

În timpul vizitelor pe site, Furnizorul de servicii trimite unul sau mai multe cookie-uri - adică un fișier mic care conține o secvență de caractere - către computerul vizitatorului, prin care browserul acestuia poate fi identificat în mod unic. Aceste cookie-uri sunt furnizate de Google și sunt utilizate prin sistemul Google Adwords. Aceste cookie-uri sunt trimise la computerul vizitatorului numai atunci când sunt vizitate anumite sub-pagini, așa că stocăm doar prezența și timpul vizitei sub-paginii date, fără alte informații.

 

Utilizarea cookie-urilor trimise în acest fel este următoarea: Furnizorii externi de servicii, inclusiv Google, utilizează aceste cookie-uri pentru a stoca dacă Persoana vizată a vizitat anterior site-ul web al agentului de publicitate și, pe baza acesteia, furnizorii externi de servicii - inclusiv Google - pe site-urile web ale partenerilor săi. Persoana vizată poate dezactiva cookie-urile Google de pe pagină pentru dezactivarea reclamelor Google. După blocare, ofertele personalizate de la Furnizorul de servicii nu vor apărea pentru ei.

Cookie-uri utilizate în magazinul nostru online:

 

- Cookie temporar (de sesiune): modulele cookie temporare sunt șterse automat după vizita Utilizatorului. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru ca Website-ul Furnizorului de Servicii să funcționeze mai eficient și mai sigur, deci sunt esențiale pentru ca anumite funcții ale Website-ului sau anumite aplicații să funcționeze corect.

- Cookie-uri permanente: Furnizorul de servicii utilizează, de asemenea, cookie-uri permanente pentru o experiență mai bună a utilizatorului (de exemplu, oferirea de navigare optimizată). Aceste cookie-uri sunt stocate mai mult timp în fișierul cookie al browserului. Durata acesteia depinde de ce setare folosește persoana vizată în browserul său de internet.

- Cookie folosit pentru o sesiune de navigare protejată prin parolă.

- Cookie necesar pentru coșul de cumpărături.

- Cookie de securitate.

 

Serverele externe ajută la măsurarea și auditarea independentă a vizitatorilor site-ului și a altor date de analiză web (Google Analytics). Operatorii de date pot furniza persoanei vizate informații detaliate despre gestionarea datelor de măsurare.

 

Disponibilitatea acestora: www.google.com/analytics

 

Dacă Persoana vizată nu dorește ca Google Analytics să măsoare datele de mai sus în modul și în scopul descris, instalați suplimentul de blocare în browserul său.

 

Funcția „Ajutor” din bara de meniu a majorității browserelor oferă informații browser:

- cum să dezactivezi cookie-urile,

- cum să acceptați cookie-uri noi,

- cum să vă instruiți browserul să seteze un cookie nou, sau

- cum să dezactivați alte cookie-uri.

 

3.5. Gestionarea datelor legate de newsletter

 

Este posibil să vă abonați la un buletin informativ personalizat pe site-ul www.dakargumi.hu. În legătură cu utilizarea acestei opțiuni, utilizatorul care se abonează la newsletter își transferă datele personale definite mai jos către Exelo-Trade Kft. pentru prelucrare în contextul furnizării voluntare a datelor:

 

- Nume,

- Adresa de e-mail,

- obiceiuri comportamentale legate de utilizarea site-ului web.

 

3.6. Gestionarea datelor în alte scopuri

 

Convorbiri telefonice

 

Furnizorul de servicii menține un serviciu telefonic pentru clienți, în timpul căruia conversația telefonică cu serviciul pentru clienți nu este înregistrată.

TEMEI LEGAL, SCOPUL ȘI METODA DE GESTIONAREA A DATELOR

4.1. Gestionarea datelor conținutului de internet de pe site-ul www.anvelopeteren.ro (în continuare: Website) se bazează pe declarația voluntară, adecvat informată a Persoanei vizate, declarație care conține consimțământul expres al Persoanei vizate cu privire la utilizarea datelor sale personale furnizate în timpul utilizarea site-ului web.

 

Consimțământul este dat de Persoana vizată cu privire la gestionarea datelor individuale prin utilizarea site-ului web, prin înregistrare sau prin furnizarea voluntară a datelor în cauză.

 

4.2. Scopul gestionării datelor este de a asigura furnizarea serviciilor disponibile pe Site. Furnizorul de servicii folosește datele furnizate de Persoana vizată în funcție de scop, exclusiv în scopul onorării comenzii, al livrării acesteia la domiciliu, pentru a permite facturarea, menținerea contactului și dacă Persoana vizată s-a abonat la newsletter, apoi trimiterea newsletter-ului și ulterior dovedirea termenilor contractului care poate fi creat

 

4.3. Scopul datelor înregistrate automat este de a produce statistici, de a îmbunătăți dezvoltarea tehnică a sistemului informatic și de a proteja drepturile Persoanei vizate.

 

4.4. Furnizorul de servicii nu utilizează sau nu poate folosi datele personale furnizate în alte scopuri decât cele menționate în aceste puncte. Difuzarea datelor cu caracter personal către terți sau autorități - cu excepția cazului în care legea are forță majoră  - este posibilă numai cu acordul expres prealabil al Persoanei vizate.

 

4.5. Furnizorul de servicii nu verifică datele personale care i-au fost furnizate. Persoana care furnizează datele este singura responsabilă pentru caracterul adecvat al datelor furnizate. Atunci când orice Persoană vizată furnizează adresa sa de e-mail, acesta își asumă și responsabilitatea pentru faptul că numai ea utilizează serviciul de la adresa de e-mail dată. Având în vedere această asumare a răspunderii, orice responsabilitate legată de autentificarea efectuată la o anumită adresă de e-mail va fi suportată exclusiv de Persoana vizată care a înregistrat adresa de e-mail.

PERIOADA DE GESTIONARE A DATELOR

5.1. Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate în timpul înregistrării începe cu înregistrarea și durează până când este ștearsă la cerere. În cazul datelor neobligatorii, gestionarea datelor durează din momentul introducerii datelor și până la ștergerea datelor în cauză la cerere. Înregistrarea poate fi anulată de Persoana vizată, precum și de Furnizorul de servicii, în orice moment, în cazul și în modul specificate în Termenii și Condițiile Generale (denumite în continuare: TCG).

 

5.2. Datele înregistrate sunt stocate de sistem timp de 2 săptămâni de la data înregistrării, cu excepția datei ultimei vizite, care este suprascrisă automat.

 

5.3. Prevederile de mai sus nu afectează îndeplinirea obligațiilor de reținere definite în legislație (de exemplu legislația contabilă), precum și prelucrarea datelor pe baza consimțămintelor suplimentare date în timpul înregistrării pe Site sau în orice alt mod.

 

5.4. În cazul unui newsletter, gestionarea datelor cu caracter personal, durează până la dezabonare din newsletter în modul specificat la pct 8.4.

GAMA DE PERSOANE CU ACCES LA DATELE PERSONALE, TRANSMITEREA DATELOR, PRELUCRAREA DATELOR

6.1. Furnizorul de servicii și angajații interni ai Furnizorului de servicii sunt în primul rând îndreptățiți să cunoască datele, dar acestea nu sunt publicate sau transmise terților.

 

6.2. Furnizorul de servicii poate utiliza un procesor de date (de exemplu, operator de sistem, companie de transport, contabil) pentru operarea sistemului informatic subiacent, pentru îndeplinirea comenzilor și decontarea obligațiilor financiare.

 

Benemiz Group Kft.

- Adresa: 4034 Debrecen, Nagybánya utca 39. Clădirea a 2-a.

- Activitate: contabilitate

 

Unas Online Kft.

- 9400 Sopron, Major köz 2.

- Activitate: furnizor de cadru webshop

 

DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A.

- com. Mogoşoaia, str. BUIACULUI, nr. 2, Corp A - Unitatea A1 și A2, jud. Ilfov

- Activitate: activitate de servicii de curierat

6.3. Exelo-Trade Kft gestionează datele personale ale Persoanelor vizate într-o manieră trasabilă și în conformitate cu legea. În plus față de cele de mai sus, datele personale vor fi transmise terților numai cu acordul Persoanei vizate și vor fi eliberate numai în cazul unor solicitări oficiale.

OPȚIUNI LEGALE ȘI DE EXECUTARE AFECTATE

7.1. Persoana vizată are dreptul în orice moment să solicite informații despre datele sale personale gestionate de Furnizorul de servicii și, de asemenea, le poate modifica în orice moment în modul specificat în TCG.

 

7.2. La solicitarea Persoanei vizate, Furnizorul de servicii furnizează informații cu privire la datele pe care le gestionează, datele prelucrate de aceasta sau de către operatorul de date comandat de aceasta, sursa acesteia, scopul, temeiul juridic și durata prelucrării datelor, precum și numele, adresa și activitățile legate de prelucrarea datelor, protecția datelor, circumstanțele unui eventual incident, efectele acestuia și măsurile luate pentru a-l preveni și - în cazul transmiterii datelor cu caracter personal ale Persoanei vizate - temeiul legal și destinatarul. Furnizorul de servicii va furniza informațiile solicitate în scris în termen de 30 de zile de la depunerea cererii.

 

Furnizorul de servicii ține un registru în scopul verificării măsurilor legate de incidentul de protecție a datelor și pentru informarea Persoanei vizate, care include sfera datelor personale ale Persoanei vizate, sfera și numărul celor afectați de incidentul de protecție a datelor, data, împrejurările, efectele incidentului de protecție a datelor și măsurile luate pentru prevenirea acestuia, precum și gestionarea datelor și alte date specificate în legislația prescriptivă.

 

7.3. Persoana vizată își poate exercita drepturile la următoarele date de contact:

 

- Adresă poștală: Exelo-Trade Kft., 4225 Debrecen, Erdőhát u. 32.

- Serviciu clienți: info@exelo.hu

 

Cu orice întrebări sau comentarii legate de gestionarea datelor, Persoana vizată poate contacta personalul Furnizorului de servicii prin datele de contact notate în secțiunea 

 

7.4. Persoana vizată are dreptul de a solicita oricând corectarea sau ștergerea datelor lor înregistrate incorect. Persoana vizată poate corecta unele dintre datele sale de pe site; în alte cazuri, Furnizorul de Servicii va șterge datele în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea cererii, caz în care acestea nu vor fi recuperate. Ștergerea nu se aplică prelucrărilor de date impuse de lege (de exemplu, reglementări contabile), care sunt reținute de Furnizorul de servicii pentru perioada necesară.

 

7.5. În cazul în care Persoana vizată a furnizat date de la terți în timpul înregistrării pentru a utiliza serviciul sau a cauzat daune în orice mod în timpul utilizării site-ului web, Furnizorul de servicii are dreptul de a solicita despăgubiri de la Persoana vizată. Într-un astfel de caz, Furnizorul de Servicii va acorda toată asistența posibilă autorităților care acționează în vederea stabilirii identității persoanei care încalcă legea.

NOTIFICARE LA ADRESA DE E-MAIL

8.1. Furnizorul de Servicii acordă o atenție deosebită legalității utilizării adreselor de poștă electronică pe care le gestionează, așa că le folosește doar în modul specificat mai jos pentru a trimite e-mailuri (informative sau publicitare).

 

8.2. Gestionarea adreselor de e-mail servește în primul rând pentru identificarea Persoanei vizate, menținerea contactului pe perioada onorării comenzilor și a utilizării serviciilor, astfel că e-mailurile sunt trimise în primul rând în acest scop.

 

8.3. În cazul unei modificări a serviciilor furnizate de Furnizorul de servicii sau a Termenilor și condițiilor generale, Furnizorul de servicii va furniza în anumite cazuri Subiecților informații despre modificările și alte servicii similare ale Furnizorului de servicii în formă electronică, prin e-mail. Cu toate acestea, Furnizorul de servicii nu folosește astfel de notificări în scopuri publicitare.

 

8.4. Buletin informativ (newsletter)

 

Furnizorul de servicii trimite scrisori care conțin publicitate sau reclame (buletine informative) la adresele de poștă electronică furnizate în timpul înregistrării numai cu acordul expres al Persoanei vizate, în cazurile și într-o manieră care respectă cerințele legale. Buletinul informativ are elemente de marketing direct și conține publicitate. Furnizorul de servicii prelucrează datele furnizate de Persoana vizată atunci când utilizează buletinul informativ.

 

În cazul unui buletin informativ, Furnizorul de servicii gestionează datele furnizate de Persoana vizată în timpul abonării la buletin informativ până când Persoana vizată se dezabonează de la buletin informativ făcând clic pe butonul „Dezabonare” din partea de jos a buletinului informativ sau solicită să fie eliminat. din lista de abonați la newsletter prin e-mail sau prin poștă. În cazul dezabonării, Furnizorul de servicii nu va contacta Persoana vizată cu noi buletine informative și oferte. Persoana vizată se poate dezabona de la newsletter și își poate retrage în orice moment consimțământul gratuit. Utilizatorii noștri înregistrați se pot dezabona de la newsletter în orice moment și gratuit, accesând pagina lor personală.

 

8.5. Newsletter personalizat

 

Exelo-Trade Kft. poate folosi și datele personale ale utilizatorilor pentru a le trimite oferte personale sub formă de newslettere. Ca parte a buletinului informativ personalizat, Exelo-Trade Kft. poate trimite, de asemenea, un buletin informativ personalizat de urmărire utilizatorilor săi după achiziția anterioară.

 

Împărtășirea unei opinii după o achiziție

 

Exelo-Trade Kft. poate folosi, de asemenea, datele personale ale utilizatorilor pentru a trimite un buletin informativ de urmărire utilizatorilor săi după o achiziție anterioară pentru a împărtăși opiniile și experiențele clienților. Exprimarea opiniei este, desigur, opțională.

 

Împărtășiți opinia forumului despre produse

 

Exelo-Trade Kft. poate folosi, de asemenea, datele personale ale utilizatorilor pentru a trimite utilizatorilor un newsletter de urmărire pentru a le împărtăși opiniile despre produsul achiziționat după o achiziție anterioară. În conformitate cu legile în vigoare în orice moment și cu recomandările Comisarului pentru Protecția Datelor, Furnizorul de Servicii face tot ce este în sfera sa de responsabilitate pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor. Este interzisă publicarea datelor reale, cu caracter personal ale altei persoane (nume, loc de reședință, loc de muncă, funcție etc.) fără permisiune. Exprimarea opiniei este, desigur, opțională.

ALTE DISPOZIȚII

9.1. Sistemul Furnizorului de servicii poate colecta date despre activitatea Persoanei vizate, care nu pot fi legate de alte date furnizate de Persoana vizată în timpul înregistrării, nici de date generate în timpul utilizării altor site-uri web sau servicii.

 

9.2. În orice caz, în cazul în care Furnizorul de servicii intenționează să utilizeze datele furnizate într-un alt scop decât scopul colectării inițiale a datelor, Persoana vizată va fi informată despre acest lucru, iar Persoana vizată va primi în prealabil consimțământul expres pentru aceasta, și va avea posibilitatea de a interzice utilizarea.

 

9.3. Furnizorul de servicii se obligă să asigure securitatea datelor, și să ia măsurile tehnice pentru a se asigura că datele înregistrate, stocate și gestionate sunt protejate și să facă tot posibilul pentru a preveni distrugerea, utilizarea neautorizată și modificarea neautorizată a acestora. De asemenea, se angajează să apeleze la toți terții cărora le poate transmite sau transfera datele pentru a-și îndeplini obligațiile în acest sens.

 

9.4. Furnizorul de servicii își rezervă dreptul de a modifica unilateral prezentele Regulamente prin notificarea în prealabil a persoanelor vizate pe site. După intrarea în vigoare a modificării, Persoana vizată trebuie să accepte modificările pentru a continua să utilizeze site-ul web, așa cum este furnizat de Furnizorul de servicii pe site.

Data ultimei modificări a informațiilor: 24.11.2023.